REGIO UTRECHTWelkom op de regiopagina van Utrecht, een onderdeel van christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage.

Vandaag en morgen en overmorgen...

Ik moet nog zoveel doen vandaag en morgen ... en overmorgen... Mijn papier moet ik nodig opruimen, de kleren moet ik wassen, strijken, vouwen, post en mails moet ik beantwoorden, boodschappen moeten gedaan worden, en ik moet ik nodig die bekende bezoeken, die zelf de deur niet uitkan, en die en die nog opbellen, ze hebben zolang niets van me gehoord en ik zou dat boek en dat artikel nog lezen ...

Vandaag is er niet genoeg tijd voor al deze dingen en morgen misschien ook niet. Ik voel me opgejaagd door alles wat ik nog doen doen moet . Er is onrust, en ik ben verdeeld, ik heb geen tijd ...

Of ... álle tijd ....?

gebed:

Wees de rust in mijn ziel, o God

een lamp met een warm licht

een centrum waarvan ik uit kan gaan

en waar ik terug kan keren

thuis zonder dreiging

 thuis in vrede ....

 

 

Dineke Mastenbroek, en Ria Jongebreur.                       Regiocoördinatoren

 

 

De bijna 300 Passage-afdelingen zijn onderverdeeld in 20 regio's. Regiocoördinatoren hebben een schakelfunctie naar de afdelingen. Er worden door de regiocoördinatoren regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor de leden of besturen van de afdelingen. 

Voor veel Passage-leden zit de belangrijkste waarde in de eigen lokale afdeling. Daar ontmoet je elkaar. Je kunt iets ondernemen, horen, doen en ondertussen praat je over de dagelijkse dingen en ook over levensvragen. Je bent er voor elkaar. Van tijd tot tijd lever je ook een bijdrage aan een betere samenleving, met een actie door iets op te zetten of door een donatie te doen. Ook in de regio Utrecht zijn er diverse afdelingen actief waar je terecht kunt voor gesprekken, activiteiten en meer. 

Contact:
Dineke Mastenbroek, mdineke@hotmail.com, 0343-442038 / 06-33967993