AFDELING BREEDENBROEK-DINXPERLONieuws van afdeling Breedenbroek-Dinxperlo

Passage gaat op reis

Op 9 mei stonden 52 vrouwen en enkele mannen klaar voor een dagje uit. De reis ging naar Arnhem, het Watermuseum. Nadat we ons tegoed hadden gedaan aan koffie / thee, werden we door drie rondleiders mee genomen. Na een uur waarin veel wetenswaardigheden werden vertelt over water, milieu, het tekort aan water en wat dit allemaal voor ons betekent, genoten we van een 20 minuten durende film. Een prachtige aanvulling op de kennis die ons daarvoor was meegegeven.

De lunch werd in de bus verorberd met enkele lekkernijen en een drankje. Voorspoedig bracht de chauffeur ons naar het Grachthuys in Bredevoort waar we een cabaretvoorstelling kregen van Irene van der Aart. Met haar programma "de Boer op" wist zij de lachers op haar hand te krijgen. Een ontspannen en komisch programma.

De dag werd afgesloten met een voortreffelijk warm buffet. Om 19.00 uur arriveerde de bus weer in Dinxperlo. De reiscommissie werd overladen met complimenten bij het afscheid. De deelnemers kunnen terugkijken op een gezellig en ontspannen dagje uit.

 

 

 

 

 

 

 

 De jaarvergadering met bestuurswisseling

8 februari 2019

Op de jaarvergadering van Passage afdeling Breedenbroek/Dinxperlo werden twee jubilarissen gehuldigd: Ada Nijman vanwege haar veertigjarig lidmaatschap en Doortje Boland voor haar 25-jarig lidmaatschap. Daarnaast waren er bloemen voor Anja Enserink (voorz.) en Marian Dekker (penn.), die afscheid namen als bestuurslid. Als nieuwe bestuursleden werden met een bloemetje welkom geheten Ineke Mulder en Corrie van Schijndel.

Na de pauze trad Wilma Pastors op. Ze bracht zelfgemaakte liedjes ten gehore, welke geïnspireerd waren op emotionele gebeurtenissen in haar leven. Ze begeleidde zichzelf op de gitaar.
Passage komt elke tweede donderdagavond van de maand bij elkaar met onderwerpen voor vrouwen met hart voor de samenleving, oog voor de naaste en gevoel voor cultuur.