AFDELING WIERDENAgenda van afdeling Wierden

Toon: Alles Alleen activiteiten regio Alleen activiteiten regio en afdelingen Alleen activiteiten eigen afdeling

23 januari 2019 | Afdeling Wierden
Creatieve avond met Stichting "De Regenboogboom"
De eerste avond van het nieuwe jaar, maken we kennis met de stichting “De Regenboogboom”, men wil ernstig / chronisch zieke kinderen steunen met een bezoek in het ziekenhuis of het weggeven van een droomdeken. Op een creatieve manier gaan wij samen aan een droomdeken werken. Heeft u zin om een avond bij te wonen, dan bent u van harte welkom. De avonden worden gehouden in het “Ontmoetingscentrum”, Spoorstraat 7 in Wierden en beginnen om 19.45 uur.
Lees verder >

27 februari 2019 | Afdeling Wierden
Jaarvergadering
Deze maand onze JAARVERGADERING, met een terugblik op het afgelopen jaar, financiel verslag en een bestuurswisseling, na de pauze komt mevrouw Veldhuis een lezing geven over vrouwen uit de bijbel. Heeft u zin om een avond bij te wonen, dan bent u van harte welkom. De avonden worden gehouden in het “Ontmoetingscentrum”, Spoorstraat 7 in Wierden en beginnen om 19.45 uur.
Lees verder >

27 maart 2019 | Afdeling Wierden
Lezing van Jan Rosman
De laatste avond van dit Passage-jaar komt Jan Rosman een lezing geven over Chili-Bolivia- Peru en Paaseiland, doormiddel van prachtige foto’s neemt hij ons mee naar deze verre landen. Heeft u zin om een avond bij te wonen, dan bent u van harte welkom. De avonden worden gehouden in het “Ontmoetingscentrum”, Spoorstraat 7 in Wierden en beginnen om 19.45 uur.
Lees verder >

Archief 2018 |