AFDELING OLDEMARKT-PAASLOO
Oldemarkt, een prachtige ontdekking!

Welkom in Oldemarkt!

Oldemarkt is centraal gelegen in de Kop van Overijssel. Het vervult daardoor een regionale functie. Oldemarkt ligt te midden van drie verschillende en unieke landschapstypen:

Als u een paar kilometer zuid- of westwaarts gaat, komt u in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest Europa.

Gaat u in westelijke richting naar Paasloo dan ziet u het prachtig coulisselandschap met mooie oude houtwallen en één van de oudste kerkjes van Overijssel.

Ten noorden van Oldemarkt wandelt of fietst u door het veenweidegebied (de broeklanden) van het grensriviertje de Linde. En steekt u het riviertje over dan u bent in Friesland, Ga eens kijken bij de drukbevaren Driewegsluis.

Oldemarkt is voor velen een prachtige ontdekking in het noordwesten van Overijssel, met Nationaal Park Weerribben-Wieden als achtertuin. In Oldemarkt kunt u prima uw vakantie doorbrengen. Het is de centrale plek met alle benodigde voorzieningen, die uw vakantie in onze regio zo aangenaam mogelijk maken.

In Oldemarkt kunt u heerlijk overnachten in diverse B & B’s, heerlijk met uw gezin op één van de omliggende campings uw tent of caravan opzetten of een luxe vakantievilla huren. Als u liever met uw eigen camper of eigen boot komt, kunt u in de jachthaven van Oldemarkt overnachten.

Wij verwelkomen u graag!