AFDELING KAMPEN
foto's sept., nov. 2021, mrt.2022, apr.2022

                                     

APRIL 2022

Woensdag 20 april was het eindelijk zover en gingen we met een groot aantal Passageleden en andere liefhebbers  die graag mee wilden. We hadden prachtig weer, wel fris, maar dat hoort bij de tijd van het jaar. We gingen vandaag met de Veerman naar Deventer. Een erg mooie tocht met als klapstuk nog 1,5 uur winkelen. De lunch was prima verzorgd en ook het diner was heerlijk. Om 19.00 uur waren we weer in Kampen.

 

 

 

MAART 2022

Donderdagmiddag 10 maart hadden we weer een Passage middag in het Open Hof.

Ons Lid Willy Barens en haar man vertelden ons via dia's en een film over hun reis naar Israel. Het was een zeer geslaagde middag. Ook werden Hermien de Groot en Bea Kuipers in het zonnetje gezet omdat zij 40 jaar lid zijn van Passage.

  

                                     NOVEMBER 2021

Op donderdag 11 november 2021 hadden we weer een crea middag, deze werd deze keer in het Open Hof gehouden. Het was een zeer geslaagde middag. Een groot aantal dames was ondanks de Corona toch gekomen. Een aantal dames hebben een krans gemaakt,  er werd hard aangewerkt en het werden prachtige kransen. Een aantal dames heeft een ring gemaakt. waar binnen in een kerstboom van wol gemaakt moest worden. Ook deze werden erg mooi. We hebben in de pauze koffie of thee gehad met een lekkere plak cake. Dat ging er best in. Het bestuur heeft weer erg hun best gedaan om er een mooie middag van te maken.

 

 

 

 

 

                                            SEPTEMBER 2021

Op donderdag 9 september 2021 hadden we weer onze eerste bijeenkomst in de Leuke Hanzestad, nadat we ander half jaar vanwege de Corona niet bij elkaar waren geweest. Het was vooral een middag  van ontmoeting en bijpraten. Vandaag werden de dames Schouten (50 jaar) en Zwanepol (40jaar) gehuldigd met hun lidmaatschap van Passage. Ook werd er afscheid genomen van 3 bestuursleden en wel: Hermien de Groot, Fenna van der Scheer en Betsie Vaandering.