AFDELING DELDENAgenda van afdeling Delden

Toon: Alles Alleen activiteiten regio Alleen activiteiten regio en afdelingen Alleen activiteiten eigen afdeling

20 februari 2019 | Afdeling Delden

Jaarvergadering met verslag van de penningmeester en wat overzichtsfoto’s van het afgelopen seizoen. Voor de pauze komt dhr.Seine Braakman uit Goor. Hij is vrijwilliger bij “Doors wide open”.
De stichting biedt gezinnen onder de armoedegrens een helpende hand. Het is bedoeld voor inwoners van de Hof van Twente, die financiele problemen hebben. De stichting heeft een eigen winkel, gevestigd aan de Grote straat 103 , te Goor.
Lees verder >

20 maart 2019 | Afdeling Delden

Jubileum N.C.V.B/ Passage 100 jaar.
Op 1 oktober 2019 a.s. bestaat de christelijke vrouwenbeweging 100 jaar. In die honderd jaar zijn er veel veranderingen gekomen in het leven van vrouwen. Veel leden hebben dat aan de lijve meegemaakt en kunnen daar verhalen over vertellen: over het leven van hun moeders, of over hun eigen leven. Welke verhalen, herinneringen, liedjes of gedichten kunnen leden van Passage bij elkaar brengen over die 100 jaar? De bedoeling is om vanavond zoveel mogelijk persoonlijke verhalen, foto’s enz. uit de geschiedenis van de christelijke vrouwenbeweging bij elkaar te brengen.
Lees verder >

17 april 2019 | Afdeling Delden

Vlak voor Pasen vieren wij een Paas viering, voorbereid met de met de Syrisch Christelijke voorganger dhr. A. Khamis. Hij woont al een aantal jaren met zijn gezin in Delden en vervult als voorganger op diverse plaatsen in Nederland, Syrisch Christelijke vieringen.
Lees verder >

Archief 2017 | Archief 2018 | Archief 2019 |