AFDELING WINSUM EN OMSTREKEN
Ontmoetingsdag 2017 te Zuidhorn

Jaarlijkse Ontmoetingsdag op donderdag 9 november 2017.

Alle leden van Passage-regio Groningen-Noord, Oost, Zuid en West en belangstellenden worden van harte uitgenodigd onze jaarlijkse ontmoetingsdag te Zuidhorn bij te wonen. We bieden u dit jaar een heel bijzonder programma aan en er is ruim tijd  om elkaar te ontmoeten. In het ochtendprogramma vertelt de voormalige gevangenis predikant de heer ds. Jan Eerbeek ons over zijn ruime ervaring in het werken met gedetineerden en het begeleiden van (ex-) gedetineerden bij hun terugkeer in de maatschappij waarvoor hij de stichting EXCODUS heeft opgericht.

OPNIEUW BEGINNEN 

Zou je het aandurven:
je hart open te houden
voor ieder die je tegenkomt;
een leven lang? 

Zou je het aandurven:
mens te zijn
voor anderen;
een leven lang? 

Zou je het aandurven:
de mens te worden
die je moet zijn;
een leven lang? 

Zou je het aandurven:
de weg te gaan
zoals Jezus deed;
een leven lang?

Zou je het aandurven:
te gaan staan
in het Licht van God;
een leven lang?

 

Het thema is: "Achter tralies". 

In het middagprogramma nemen we tijd voor ontspanning met Duo Sunrise. Twee vrouwen die passie en plezier beleven in het spelen en zingen van Ierse en Keltische muziek. Zij zingen en spelen Keltische ballades.

Heel andere gevoelens krijgen we bij het verhaal over een impulsieve moord die nog steeds de gemoederen bezig lijkt te houden..Leden van Mien Westerkwartier brengen IJje Wijkstra voor het voetlicht, de man die een viervoudige doodslag pleegde op politieagenten in het jaar 1929. 

Meer dan 300 vrouwen hebben van deze prachtige dag genoten. Ieder jaar pronkt er een mooi bloemstuk op het podium. Kijk en oordeel zelf. Verslag van deze dag lezen? Klik hier

Een filmpje van het bloemstuk zien? Klik hier: ⇒https://youtu.be/BaIpWXFb6WU 
 
Hier een impressie van deze mooie dag.