AFDELING LEEK
Contact

SAMENSTELLING AFDELINGSTEAM PASSAGE-AFDELING LEEK

Contactpersoon/coördinator a.i.: Tity de Haan-Luimstra, Spant 42, 9356 EB Tolbert; tel.: (0594) 517553; e-mail: klik hier

Tweede secretaris: Jenny Velde-Heijnis.

Penningmeester: Wil Wilts-Verbeek.

Publiciteit: Bregina van der Wal-van der Klis.

Algemeen adjunct: Tity de Haan-Luimstra.

Samen met de avondvoorzitters worden de afdelingsavonden voorbereid en uitgevoerd. Samen verdelen we de werkzaamheden en maken er een mooi seizoen van.

Avondvoorzitters

In willekeurige volgorde:
K. Doller-van den Berg, G. Doornbos, F.J. Klunder én de afdelingsteamleden.

Wijkdames

De contactpersonen tussen het afdelingsteam en de leden: J. Stempher-Nijk, M. de Boer-de Beer, T. Hartholt-Tel, A. Klaver-van der Meer, G. Mulder-Kunst, J.F. Venhuis-de Witt, J.A. Buitenhuis-van der Meij, J. Veenstra-Steenhuis, B.T.J. Zijlstra-Buursema en M. Renkema-Luimstra.

Ziekenbezoekers

Het is de bedoeling dat we als leden met deze twee vrouwen meedenken. Als er iemand ziek is en/of aandacht nodig heeft, dan geeft het afdelingsteam dit aan deze vrouwen door.

Vervoer

Wanneer onze vrouwen geen vervoer hebben om naar de afdelingsavonden te komen, zijn er een aantal leden bereid gevonden om hen met de auto op te halen. Dit tegen een kleine vergoeding van € 1,00 (heen en terug).
Coördinatoren voor het vervoer:
B. van der Wal-van der Klis en T. de Haan- Luimstra.

Het bedienen van de beamer

Als de spreker en/of dagvoorzitter aangeeft gebruik te willen maken van de beamer, kunnen we een beroep doen op één van onze leden,  F.J. Klunder. Zij zorgt er voor dat de benodigde aparatuur wordt aangesloten en bedient vervolgens in overleg met de spreker en/of avondvoorzitter de beamer.

Werkgroep Wereldgebedsdag Leek

Leden van onze afdeling maken deel uit van het plaatselijk comité Wereldgebedsdag: G.H. Boekhold-Bosch, A.H. Doller-van den Berg, F.J. Klunder en T. de Haan-Luimstra. 

De Wereldgebedsdagdienst wordt georganiseerd door Protestantse Gemeente Leek-Oldebert. De uitvoering wordt gedaan door leden van Passage-afd. Leek, onder auspiciën van Protestantse Gemeente Leek-Oldebert.