AFDELING APPINGEDAMWelkom bij Passage afdeling Appingedam, christelijk maatschappelijke vrouwenbeweging. De mission statement: hart voor de samenleving, oog voor de naaste en gevoel voor cultuur willen wij ook hier uitdragen door het organiseren van bijeenkomsten en deelname aan diverse activiteiten.

Passage is een landelijke organisatie van vrouwen die vanuit het christelijk geloof actief in de maatschappij willen staan. Zo biedt Passage aan haar leden volop mogelijkheden tot ontmoeting, ontwikkeling en ondersteuning.

Op 1 januari 2018 telt de afdeling Appingedam van Passage 84 leden. Elke vrouw heten wij graag welkom als lid, ongeacht leeftijd of geloofsovertuiging. Ook gasten, die willen ervaren wat het lidmaatschap kan inhouden, zijn welkom om een ontmoetingsavond bij te wonen.

Op elke derde woensdag van de maanden september 2019 t/m april 2020 wordt een ledenbijeenkomst, zogeheten ontmoetingsavond, gehouden in het gebouw van de ASWA, Burg. Klauckelaan 16 te Appingedam.

Het afdelingsteam stelt hiervoor elk jaar een zeer gevarieerd programma samen, met diverse sprekers en onderwerpen. Zie onder "Activiteiten" op de website. De aanvang is 19.45 uur.

Ook organiseren vrouwen van de afdeling doemorgens / middagen en excursies.

Binnen de afdeling zijn een fietsclub en meerdere groepen Kunst en Cultuur actief. Een groep van ca. 10 vrouwen komt jaarlijks 4 x bij elkaar om een film van het project Moving Movies te bekijken en te bespreken.