AFDELING AMEIDE/TIENHOVENFijn dat u onze web-site bezoekt.

Passage is een Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging. Passage duidt op een plaats waar je beschutting vind in de drukte van alle dag. Bijkomen, elkaar stimuleren en zelf gestimuleerd worden, om vol inspiratie weer verder te trekken in de samenleving en daar uiting aan te geven.

Welkom Passagevrouwen, We hebben er weer zin in!!  {ook benieuwd wat we bij Passage gaan doen?} De langere avonden staan weer voor de deur. De sprekers en spreeksters zijn besproken, die we mede met hulp van u en de contactdames hebben uitgekozen. Dit seizoen is er veel Termeyse bijdrage. Wat dacht u van een Termeys filmavondje, ons eigen Gospelkoor, een eigen peredikant, zang door een oud- Termeyse en zelfs een modeshow door een Termeyse winkel!

Kom!! Om elkaar te ontmoeten. Nieuwe dingen te leren. Een ruimere blik te krijgen en te genieten van een avondje met vrouwen onder elkaar.

We zijn heel blij met allen die meehelpen onze vereniging levendig te houden. Denk o.a. aan de contactdames, de gymclub, de leeskring, de filmclub en de kledingbeurs.

We wandelen in de zomermaanden, gaan op reis, organiseren fietstochten en doen mee aan activiteiten in het dorp. Zo zijn we als christenvrouwen actief in de maatschappij.

Breng als het kan iemand mee naar de avonden of andere activiteiten. Vertel overal hoe gezellig en leerzaam het is bij Passage. Gasten zijn altijd welkom. Ook voor meerdere keren.

We willen een vereniging zijn met Gods woord als inspiratiebron. Zo kunnen we als christenvrouwen oog hebben voor elkaar en onze omgeving.

Een fijn Passageseizoen gewenst en graag tot ziens.

Het bestuur

Onze bijeenkomsten zijn één keer in de maand van september t/m april. Deze avonden worden gehouden in "De Hoven", J.W. v. Puttenstraat 83, te Ameide en beginnen om 19.45 uur.