AFDELING NIJKERK
Nieuws van afdeling Nijkerk

De onderwerpen die hier bij staan zijn niet echt "NIEUWS", maar onder de submenu's van dit "Nieuws" vindt u diverse activiteiten die sinds de vernieuwde webpagina's niet meer in "Archief" passen en waarvan we toch de foto's nog een poosje wilden bewaren.

Helemaal onderaan bij "Agenda" staat "Archief 2017", waar u bij "Lees verder" informatie en foto's van de voorbije verenigingsavonden kunt vinden.

PLANNEN VOOR 2021 ??

Vanwege Corona was onze laatste bijeenkomst van de afdeling in maart 2020. Daarna zijn alle avonden afgelast. Onze bestuursvergaderingen gingen wel door, soms fysiek bij elkaar, andere keren alleen via de mail of via een internetplatform, zoals Google Meet. We hebben de contacten met de leden op verschillende manieren onderhouden: bellen, attenties bezorgen, nieuwsbrieven e.d. Ook de Vooruit-nieuwsbrieven van de landelijke Passage werden trouw doorgestuurd en aan de leden die geen e-mail gebruiken geprint en thuisbezorgd.

Helaas gaan we er vanuit dat ook in 2021 Corona nog niet onder controle is. Zolang we niet bij elkaar kunnen komen op een afdelingsavond zullen we als bestuur op dezelfde manier doorgaan met het onderhouden van de contacten met de leden. Wie weet kunnen we na de zomer weer langzaam opstarten? Dan hebben we nog wel wat mooie avonden in het verschiet met lezingen die allemaal afgelast zijn!

We houden ons vast aan deze spreuk:

Gisteren is voorbij   -   Morgen komt nog   -   Vandaag helpt de Here